18 черв. 2017 14:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

34

0

На ремонт суду в Жмеринці витратять більше 6 мільйонів гривень

На ремонт суду в Жмеринці витратять більше 6 мільйонів гривень

 У Жмеринці відремонтують суд 


На ремонт суду в Жмеринці витратять більше 6 мільйонів гривень

 Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області уклало договір з приватним підприємством «Афіна БК» на проведення капітального ремонту з частковою реконструкцією будівлі Жмеринського міськрайонного суду. Приміщення розташовується на вулиці Образцова, 4.

Про це йдеться  оголошенні на Prozoro.

Вартість всіх робіт складатиме 6 мільйонів 175 тисяч гривень. Завершити їх повинні у 2018 році.

В будівлі суду передбачається монтаж кількох ліфтів:

«Монтаж ліфта пасажирського із швидкістю руху кабінки до 1м/с вантажопідйомністю 400 кілограм на 9 зупинок. Висота шахти 29 метрів.

Монтаж ліфта пасажирського із швидкістю руху кабінки до 1м/с вантажопідйомністю 1000 кілограм на 12 зупинок. Висота шахти 44 метри.

Ліфт пасажирський з електроприводом на змінному струмі для житлових будинків вантажопідйомністю до 630 кілограм н 10 зупинок.

Ліфт пасажирський з електроприводом на змінному струмі для адміністративних будинків вантажопідйомністю до 1000 кілограм на 10 зупинок», - йдеться в технічній документації тендеру.

Також в приміщенні замніть електрокабелі і світильники. Встановлять опалювальні радіатори, прокладуть трубопроводи для опалення і вентиляції. Посталять нові умивальники та унітази.

Фундамент суду укріплять, облаштують підвал. Вікна замінять на металопластикові з гратами. Перестелять підлогу і дах. Фасад утеплять.

Вінниця.info