11 черв. 2018 13:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

72

0

На сесію Вінницької облради зменшили кількість питань та додали нові проекти рішень

На сесію Вінницької облради зменшили кількість питань та додали нові проекти рішень

 Частину питань об’єднали


На сесію Вінницької облради зменшили кількість питань та додали нові проекти рішень

 11 червня на президії Вінницької обласної ради затвердили перелік питань до чергової сесії, яка відбудеться 15 червня. Кількість проектів рішень зменшилась за рахунок того, що об’єднали кілька питань в одне. Два рішення виключили і додали два нових.

Рішенням президії знято з розгляду наступні питання:

  • № 21 «Про керівника комунального закладу «Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа із складно-координаційних видів спорту», так як кандидат не набрав необхідної кількості балів.
  • В питанні № 29 «Про внесення змін та доповнень до плану роботи обласної Ради на 2018 рік, затвердженого рішенням 27 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2017 року № 513 «Про план роботи обласної Ради на 2018 рік» виключили пункт 1.2. де мав звітувати керівник Нацполіції у Вінницькій області.

Об’єднали питання що стосуються змін до статутів комунальних підприємств, питання про списання майна, про передачу земельних ділянок та про невід’ємні поліпшення орендованого майна.

Окрім того, в порядок денний включили два питання:

  • Про звіт постійної комісії обласної Ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення
  • Про припинення Бершадського медичного коледжу шляхом приєднання до Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного.

Нагадаємо, питання про припинення юридичної особи Бершадського медколеджу вже підіймали. Заклад планують приєднати до Вінницького медичного коледжу імені aкaдемікa Д.Зaболотного.

Вiнниця.info