27 серп. 2015 13:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

83

0

На вихідних у Вінниці пройде фінал конкурсу «Творча битва районів»

На вихідних у Вінниці пройде фінал конкурсу «Творча битва районів»

 У Вінниці пройде фінал конкурсу «Творча битва районів»


На вихідних у Вінниці пройде фінал конкурсу «Творча битва районів»

 29 серпня вінничан запрошують на фінал «Творчої битви районів», день смайлика та закриття літнього проекту «Мистецькі вихідні»

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

На майдані Незалежності найталановитіші вінничани змагатимуться у фіналі конкурсу «Творча битва районів», виборюючи своєму мікрорайону звання найкращого, спеціальний кубок та приз від в.о. міського голови Сергія Моргунова. Також цього дня відбудеться закриття літнього проекту «Мистецькі вихідні» та День народження Вінницького смайлика. Тож, завітавши у суботу на майдан Незалежності жителі та гості міста зможуть долучитися до різноманітних майстер класів, насолодитися виставками та цікаво провести час.

Протягом всього літа у Вінниці проходило багато різноманітних культурних заходів, організованих Вінницькою міською радою. У рамках «Мистецьких вихідних» сотні дітлахів взяли участь у різноманітних майстер-класах, іграх, розвагах, які організовували у бібліотеках міста. На майдані Незалежності виступали вінницькі музиканти, танцюристи як професіонали, так і початківці, у тому числі й вихованці вінницьких мистецьких шкіл. Проходив проект «Джаз- перформанс», «Арт-мозаїка» тощо. Також відбулись відбіркові тури конкурсу «Творча битва районів» по всьому місту.

А цієї суботи о 18-ій годині на майдані Незалежності відбудеться фінал загальноміського конкурсу «Творча битва районів», який проходить під патронатом в.о. міського голови Сергія Моргунова. Конкурс організував департамент культури Вінницької міської ради та КЦ «Центр концертних та фестивальних програм». У фіналі виступатимуть переможці відбіркових турів з районів Вишенька, Тяжилів, Сабарів, Замостя, центральної частини міста. Вони співатимуть, танцюватимуть, гратимуть на музичних інструментах тощо.

Конкурсанти змагатимуться за кубок кращому мікрорайону та головний приз від в.о. міського голови Сергія Моргунова. Також будуть спеціальні подарунки від депутатів міської ради Олександра Парвадова, Петра Бабія, Володимира Васильєва, Ігоря Шутака та Олександра Жупанова.

Також цього дня на майдані Незалежності відбудеться закриття літнього проекту «Мистецькі вихідні» та  День Смайлика. Тут можна буде взяти участь у різноманітних майстер-класах і переглянути виставки.

 На вихідних у Вінниці пройде фінал конкурсу «Творча битва районів» 

ВИННИЦА.info