24 берез. 2016 10:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

98

0

На Вінниччині 2 жінки і 4 дітей отруїлися пельменями?

На Вінниччині 2 жінки і 4 дітей отруїлися пельменями?

 Сім’ю вінничан госпіталізували з отруєнням


На Вінниччині 2 жінки і 4 дітей отруїлися пельменями?

 23 березня шістьох мешканців Вінниччини госпіталізували до лікарні з харчовим отруєнням. Пацієнтами виявилася сімя з Козятина: бабуся, мама, двоє близнюків віком по 2,5 роки та діти 6-ти і 12-років.

Про це ВИННИЦА.info розповіла начальник Козятинського міжрайонного управління санепідемстанції Інна Проць.

«Сім’я їздила в гості у інший населений пункт, батько залишився вдома. Коли потерпілі повернулися назад у Козятин (о 15 годині), то чоловік приготував їм пельменний суп. Його всі скуштували. Через кілька годин діти почали блювати, у бабусі і мами болів живіт. Люди вирішили, що самі не впораються і звернулися до лікарні», - зазначила чиновник.

Санепідемстанція відібрала остатки їжі і відправила їх на експертизу, результати якої стануть відомі через 3-5 днів.

«Там були курячі пельмені, які продаються на вагу. Бабуся їх придбала 5 днів тому до нещасного випадку. Увесь цей час пельмені знаходилися в морозильній камері», - додала Інна Проць.

Всі потерпілі досі знаходяться в лікарні.

«Діткам стало краще їх перевели в інфекційне відділення.

Якщо аналізи покажуть, що справа дійсно в неякісний пельменях, то ми напишемо скаргу виробнику», - зауважила начальник Козятинського міжрайонного управління санепідемстанції.

Нагадаємо, що подібний випадок трапився близько місяця тому у місті Гнівань. Тоді родина з 7 чоловік потрапила до лікарні через неякісні пельмені.

ВИННИЦА.info