16 січ. 2018 10:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

48

0

На Вінниччині 25-річна жінка продавала наркотики

На Вінниччині 25-річна жінка продавала наркотики

25-річна жінка продавала наркотики


На Вінниччині 25-річна жінка продавала наркотики

 15 січня у м. Шаргород за підозрою у розповсюдженні наркотиків поліція затримала 25-річну місцеву жительку. Правопорушницю оперативники затримали на місці злочину – під час продажу марихуани.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Як розповів начальник Шаргородської поліції Олександр Намакарський, кілька місяців назад до поліції надійшла оперативна інформація, що жителька районного центру займається збутом наркотиків. Протягом трьох місяців оперативники документували злочинну діяльність 25-річної підозрюваної. 15 січня під час чергового продажу 50 г наркотичної речовини жінка була затримана.

За словами затриманої, наркотичну речовину вона виготовила ще влітку для власного вживання. Зрозумівши, що на цьому можна підзаробити, почала шукати покупців.

У різних куточках міста - на зупинках, біля дерев, у парканах жінка робила схованки з наркотичною речовиною, а потім зустрічалась з покупцями і забирала гроші.

Вилучений пакет з марихуаною направлений на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За незаконний збут наркотичних речовин жінці загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, 11 січня прaцівники Могилів-Подільського відділу поліції вході перевірки оперaтивної інформaції зaтримaли нa гaрячому компaнію молодиків, які у привaтному будинку вживaли нaркотичні зaсоби. Серед чоловіків знaходились неповнолітні віком 16 тa 17 років.

Вiнниця.info