16 жовт. 2014 11:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

38

0

На Вінниччині Автомайдан натякнув Оксані Калетник на смітник

На Вінниччині Автомайдан натякнув Оксані Калетник на смітник

 Активісти нагадали, що комуністці не місце в Раді 


На Вінниччині Автомайдан натякнув Оксані Калетник на смітник

 14 жовтня 2014 року увиборчому окрузі № 16 (Вінницька обл.) відбулася чергова акція «ГАДИ лізуть у РАДУ». Цього разу люстраційною мішенню стала колишня комуністка Оксана Калетник, яка балотується поданому округу. До проведення акції, окрім активістів Автомайдану, долучилися активісти Ради Майдану, зокрема Михайло Чейпиш та Костянтин Ільченко, голова всеукраїнського страйкому.

Про це повідомляє Автомайдан.

О 8 годині ранку з гучною музикою колона з 16 машин заїхала у славне місто Ямпіль. Основним завданням цієї акції було проінформувати та попередити населення про те, що регіонали та комуністи намагаються знову потрапити у Верховну Раду й наше завдання завадити їм. Зокрема, одіозна пані Калетник – одна з тих, хто не гідна місця в парламенті. Усім відомо, що вона палко підтримувала та голосувала за диктаторські закони 16 січня. Таким людям не місце в новій Раді. Саме такі меседжи лунали від лідера Автомайдану Сергія Коби під час автопробігу містом. Далі активісти зупинилися в центрі міста, де поспілкувалися з виборцями, обклеїли околиці та палатки комуністки наліпками та кинули її агітматеріали у смітник з натяком на те, що в цьому смітнику може опинитися й вона сама. Акція пройшла мирно, люди радісно зустрічали автомайданівців та підтримували їх, наголошуючи, що таким людям як Калетник дійсно не місце у Верховній Раді.

Наступним місцем призначення стало славне місто Крижопіль. За аналогічним сценарієм, колона Автомайдану в’їхала у місто, де зробила невеликий автопробіг. Люди не стримували радість та запевняли, що не голосуватимуть за колишню комуністку. Після Крижополя Автомайдан рушив до міста Буша, де якраз з нагоди світлого свята Покрови відбувалося гучне святкування зі співами та танцями. Жителі міста запросили активістів на свято та гостинно зустріли пиріжками та бутербродами.

Наївшись та поспілкувавшись з виборцями, Автомайдан рушив до міста Могильов-Подільський, де підло ховалася наша друга люстраційна мішень. Виявилося, що по даному округу, окрім самої Калетник, велику загрозу становить її технічний кандидат Юрій Македон. Зробивши автопробіг містом, автомайданівці рушили до штабу фіктивного кандидата, обклеїли околиці наліпками та закликали людей не підтримувати його. Завершилася акція веселим закодуванням білбордів Македона яйцями з синьою фарбою спільно з місцевою Самообороною.

В цілому акція ГАДИ лізуть у РАДУ» пройшла мирно та весело. Потішило, що люди згодні з тим, що регіонали та комуністи колишніми не бувають, та в жодному разі не збираються підтримувати комуністку Калетник. Це говорить про те, що Революція Гідності не минула марно та ми ще маємо шанс отримати дійсно новий парламент.

Нагадаємо, акції «Гади лізуть у Раду» - це всеукраїнський проект, метою якого є завадити колишнім регіоналам потрапити у Раду нового скликання. Раніше, 7 жовтня та 9 жовтня Автомайдан завітав у Житомирську область до регіоналів Ревега та Пєхов, тепер на нагоряхи отримала Калетник. Давайтеся злощасні регіонали! Гадам не місце у Раді!

ВИННИЦА.info


0
0