21 листоп. 2017 13:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

27

0

На Вінниччині чоловік ножем вдарив свого боржника

На Вінниччині чоловік ножем вдарив свого боржника

 Полiцейськi затримали чоловiка, який порiзав свого товариша


На Вінниччині чоловік ножем вдарив свого боржника

 У Козятинi правоохоронцi затримали 34-рiчного зловмисника, який, пiд впливом алкоголю, нанiс ножове поранення своєму товаришу. За з’ясування стосункiв чоловiковi загрожує до 3 рокiв в’язницi.

Про це повiдомляє вiддiл комунiкaцiї полiцiї Вiнницької облaстi.

Повiдомлення про нанесення тiлесних ушкоджень мiсцевому жителю надiйшло до полiцiї вiд лiкаря реанiмацiйного вiддiлення Козятинської центральної лiкарнi. В потерпiлого медики дiагностували колото-рiзану рану черевної порожнини.

Як встановили полiцейськi, тiлеснi ушкодження 42-рiчний чоловiк отримав вiд односельця, який нещодавно звiльнився з мiсць позбавлення волi, де вiдбував покарання за крадiжки. Пiд час вживання алкогольних напоїв чоловiки посварились та побились. В ходi бiйки 34-рiчний  зловмисник вдарив товариша ножем у живiт.

Чоловiк зiзнався у вчиненому та пояснив, що конфлiкт мiж ними виник через борг потерпiлого та випитий алкоголь.

Пiдозрюваний затриманий в процесуальному порядку. За даним фактом вiдкрито кримiнальне провадження за ч.1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкостi тiлесне ушкодження). Санкцiя статтi передбачає покарання у виглядi позбавлення волi на строк до 3 рокiв.

Нагадаємо, у Вiнницi зробивши нa вулицi зaувaження незнaйомцю, 28-рiчний вiнничaнин отримaв колото-рiзaну рaну черевної порожнини.

На Вінниччині чоловік ножем вдарив свого боржника 

На Вінниччині чоловік ножем вдарив свого боржника - фото 2 

На Вінниччині чоловік ножем вдарив свого боржника - фото 3  

Вiнниця.info, фото - вiддiл комунiкaцiї полiцiї Вiнницької облaстi.