19 лип. 2018 09:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

95

0

На Вінниччині чоловік облив знайомого бензином і підпалив

На Вінниччині чоловік облив знайомого бензином і підпалив

 У Немирівському районі поліція затримала зловмисника, який підпалив односельця


На Вінниччині чоловік облив знайомого бензином і підпалив

 18 липня працівники немирівської поліції затримали 32-річного раніше судимого жителя села Бобрів, який облив товариша по чарці бензином та підпалив. Потерпілий отримав термічні опіки 8-ми відсотків тіла.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Близько першої години ночі до відділення поліції надійшло повідомлення, що до лікарні потрапив 45-річний житель району з опіками 1 та 2-го ступеню. Тілесні ушкодження потерпілий отримав під час конфлікту з односельцем.

Слідчо-оперативною групою поліції, яка виїхала з’ясовувати обставини події, встановлено, що після застілля між чоловіками виникла суперечка на ґрунті давніх неприязних стосунків. Молодший з чоловіків, який притягувався до відповідальності за наркозлочин, приніс із дому пляшку з бензином, облив потерпілого та підпалив. Після того, як зрозумів що накоїв, почав рятувати знайомого та загасив вогонь піджаком.

Тілесні ушкодження, отримані потерпілим, належать до середнього ступеню важкості. Зі слів правопорушника, у такий спосіб він хотів налякати односельця за давні образи.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).

Правопорушнику загрожує до 2 років обмеження волі.

Вiнниця.info