26 груд. 2014 10:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

65

0

На Вінниччині чоловік розбирав на металобрухт залізницю

На Вінниччині чоловік розбирав на металобрухт залізницю

 На злочин чоловік пішов заради грошей


На Вінниччині чоловік розбирав на металобрухт залізницю

Зловмисника затримали працівники лінійного відділу на станції Жмеринка. Його «здобиччю» стали шість деталей верхньої будови колії.

Про це повідомляє СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

Повідомлення про крадіжку надійшло в лінійний відділ на станції Жмеринка з відокремленого підрозділу Жмеринської дистанції колії. Під час огляду колій станції Жмеринка шляховий майстер виявив на одній з діючих колій відсутність шести чотирьохотвірних накладок типу Р-65.

Правоохоронці зареєстрували правопорушення у Єдиному реєстрі досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

На виконання доручення слідчого про проведення слідчих (розшукових) дій по матеріалам кримінального провадження були проведені розшукові заходи, направлені на встановлення особи, яка скоїла крадіжку.

Під час проведення розшукових заходів працівниками БЗПВ сектору карного розшуку лінійного відділу на станції Жмеринка було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 56-ти річний раніше судимий мешканець Жмеринки. На злочин він пішов заради грошей. Натомість йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Начальник лінійного відділу на станції Жмеринка Андрій Нагребецький застерігає громадян від вчинення подібних правопорушень та наголошує, що залізниця здійснює перевезення людей та вантажів, інколи – небезпечних. Тож будь-яке несанкціоноване втручання у функціонування залізничного обладнання може призвести до непередбачуваних наслідків – травмування чи загибелі людей, аварії чи техногенної катастрофи.

ВИННИЦА.info


0
0