7 лют. 2018 17:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

57

0

На Вінниччині чоловік вбив співмешканку за те, що вона прийшла пізно додому

На Вінниччині чоловік вбив співмешканку за те, що вона прийшла пізно додому

 Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 52-річної жінки


На Вінниччині чоловік вбив співмешканку за те, що вона прийшла пізно додому

 7 лютого в с. Грабівці Чернівецького району місцевий житель під час сварки наніс смертельне ножове поранення своїй співмешканці. Аби уникнути покарання, чоловік сховав знаряддя вбивства і повідомив поліцію про раптову смерть жінки.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Як розповів начальник Чернівецького відділення поліції Андрій Козуб, близько шостої ранку до поліції надійшло повідомлення від 56-річного місцевого жителя про раптову смерть співмешканки. Слідчо-оперативна група поліції, що прибула на виклик, на тілі загиблої виявила проникаюче ножове поранення в паховій ділянці. Попередньо встановлено, що смерть жінки настала внаслідок внутрішньої кровотечі.

Підозри поліцейських щодо вбивства жінки впали на її співмешканця, з яким вона прожила 25 років. Чоловік помітно нервував та плутався у показах. Зібрані слідчими докази змусили його зізнатися у злочині та показати місце, де сховав ніж.

За словами правопорушника, йому не сподобалось, що співмешканка пізно повернулась додому. На цьому ґрунті близько 22.00 між ними виникла сварка. Кілька годин подружжя не могло заспокоїтися, поки чоловік не взяв зі столу кухонний ніж. Під час сварки обидва її учасники знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України(умисне вбивство). Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вбивство співмешканки чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Вінниччині чоловік вбив співмешканку за те, що вона прийшла пізно додому 

На Вінниччині чоловік вбив співмешканку за те, що вона прийшла пізно додому - фото 2 

Раніше ми писали, що Кoзятинський міськрaйoнний суд Вінницькoї oблaсті виніс вирoк 49-річнoму підсуднoму, який зaдушив цивільну дружину, бo вoнa хрoпілa.

Вінниця.info, фото – відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.