25 серп. 2017 15:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

54

0

На Вінниччині чоловік вбив свою матір

На Вінниччині чоловік вбив свою матір

 Затриманим виявися син загиблої. 


На Вінниччині чоловік вбив свою матір

 25 серпня у м. Вiнницi оперативники управлiння карного розшуку ГУНП Вiнниччини затримали пiдозрюваного у вбивствi пенсiонерки в Теплицькому районi. Затриманим виявися син загиблої.

Про це повiдомляє вiддiл комунiкaцiї ГУ НП Вiнниччини.

24 червня близько 20.00 до Теплицького вiддiлення полiцiї надiйшло про те, що у селi Велика Мочулка у власному будинку виявлена мертвою 80-рiчна пенсiонерка. Тiло лiтньої жiнки з численними колото-рiзаними ранами в областi шиї та грудної клiтини виявив онук, коли прийшов додому.

Опитавши рiдних та сусiдiв, полiцейськi з’ясували, що причетним до вбивства може бути її син.

Як з’ясувала на мiсцi пригоди слiдчо-оперативна група, напередоднi трагедiї у родинi виник конфлiкт. Посварившись, невiстка та онук потерпiлої, пiшли з дому. У будинку з лiтньою жiнкою залишився її 53-рiчний син. Саме на нього впали пiдозри полiцейських щодо вчинення злочину.

Як розповiв керiвник Головного управлiння Нацiональної полiцiї Юрiй Педос, затримали пiдозрюваного оперативники у м. Вiнницi на територiї однiєї з лiкарень. У вчиненнi злочину чоловiк зiзнався. За його словами, мiж ним та матiр’ю виник побутовий конфлiкт, пiд час якого вiн кiлька разiв вдарив її кухонним ножем.

Чоловiк затриманий у процесуальному порядку за пiдозрою у вчиненнi злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство). За це йому загрожує покарання до 15 рокiв ув’язнення.

Пiдозрюваному буде призначена судово-психiатрична експертиза.

 На Вінниччині чоловік вбив свою матір

 На Вінниччині чоловік вбив свою матір - фото 2

На Вінниччині чоловік вбив свою матір - фото 3 

Вiнниця.info, фото - вiддiл комунiкaцiї ГУ НП Вiнниччини.