8 серп. 2011 16:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

42

0

На Вінниччині чоловік забив свою дружину до смерті

На Вінниччині чоловік забив свою дружину до смерті

У селі Дашківці Літинського району 39-річний чоловік через ревнощі наніс своїй цивільній дружині тілесні ушкодження несумісні з життям


На Вінниччині чоловік забив свою дружину до смерті

У селі Дашківці Літинського району 39-річний чоловік через ревнощі наніс своїй цивільній дружині тілесні ушкодження несумісні з життям

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Повідомлення про те, що у власному будинку знайдено тіло 40-річної господарки надійшло до чергової частини Літинського райвідділу від її сестри. Жінка зайшла до будинку своєї рідної сестри та побачила що та, з численними синцями та подряпинами, лежала на ліжку без ознак життя..

Чоловік померлої пояснив слідчо-оперативній групі, що напередодні трагедії вони з жінкою на подвір’ї розпивали алкогольні напої, але вона випила зайвого. Коли застілля скінчилось, жінка пішла додому відпочивати, але не втрималась на ногах та впала. Чоловік допоміг їй підвестися та провів до ліжка. Жінка заснула, але більше не прокинулась.

Під час розтину було встановлено, що жінка отримала тілесні ушкодження несумісні з життям. У потерпілої перелом грудної клітини, розрив печінки та крововилив у мозок. Одразу стало зрозумілим, що такі ушкодження внаслідок лише падіння отримати неможливо.

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, працівниками міліції був затриманий співмешканець потерпілої.

З’ясувалось, що того дня подружжя сіло вечеряти на подвір’ї і між чоловіком та жінкою не виникла сварка. В цей день жінки кілька годин не було вдома. Коли чоловік запитав де вона була, жінка нічого не відповіла. Вирішивши, що причиною мовчання стала зрада, чоловік накинувся на дружину з кулаками. Під час бійки жінка вдарилась головою в хатню стіну та впала на сходи. Коли всі заспокоїлись, і побита жінка підвелась аби піти лягти спати, чоловік знову накинувся на неї з кулаками. Чоловік припинив свої знущання лише тоді, коли від побоїв жінка впала на підлогу. Він поклав її на одне ліжко, а сам ліг на інше. Прокинувшись уночі, чоловік підійшов до своєї співмешканки, але вона вже була мертва.

Аби уникнути покарання, зранку чоловік вирішив приховати сліди злочину - він помив підлогу, переодягнувся у чистий одяг, а старий закинув під ліжко, де лежала його дружина.

Коли до подружжя навідався сусід та сестра потерпілої, чоловік сказав, що його дружина ще спить, проте у сестри виникли підозри. Вона увійшла до будинку і побачила сестру мертвою.

Спочатку чоловік заперечував свою причетність до скоєння злочину, але після пред’явлення речових доказів у скоєному зізнався. Зараз підозрюваний затриманий. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого, що передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

ВИННИЦА.info


0
0