14 квіт. 2014 17:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

395

0

На Вінниччині дружина «всадила» кухонний ніж у шию коханому

На Вінниччині дружина «всадила» кухонний ніж у шию коханому

Сварка подружжя закінчилась для чоловіка реанімацією


На Вінниччині дружина «всадила» кухонний ніж у шию коханому

В Іванівська Слободка Калинівського району сталась сварка між подружжям, жінка нанесла чоловіку ножове поранення в шию. Причини конфлікту з’ясовує слідство.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Калинівської районної лікарні доставлений 27-річний чоловік з ножовим пораненням в шию, надійшло на «102» від чергового лікаря.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому спричинила його 30-річна дружина. Відсвяткувавши день народження родички в одному з місцевих кафе, подружжя повернулось додому напідпитку. На побутовому ґрунті між ними виникла сварка, в ході якої жінка схопила кухонного ножа та вдарила ним свого благовірного.

Наразі життю потерпілого нічого не загрожує.

Як тільки він прийшов до свідомості, то повідомив правоохоронцям, що претензій до дружини немає. До речі, підозрювана також постраждала під час з’ясування стосунків – у жінки гематома на обличчі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк до восьми років.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0