25 листоп. 2014 16:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

26

0

На Вінниччині пенсіонерки «владнали» проблеми своїх дітей за 70 тисяч

На Вінниччині пенсіонерки «владнали» проблеми своїх дітей за 70 тисяч

 Пенсіонерки переказали на рахунки злодіїв кошти


На Вінниччині пенсіонерки «владнали» проблеми своїх дітей за 70 тисяч

Дві мешканки районних центрів стали жертвами телефоннихшахраїв. Пенсіонерки переказали на рахунки злодіїв майже 70 000гривень, аби «владнати» проблеми своїх дітей.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Одна з потерпілих, 68-річна жителька одного з сіл Тростянецького району,переказала 40 000 гривень аби владнати проблеми з правоохоронцями тапотерпілими у ДТП, винуватцем якої став її син. Друга жертва шахраїв - 73-річна пенсіонерка, жителька м. Гайсин, перерахувала на вказанийнезнайомцем банківський рахунок 27 000 гривень за «звільнення» сина зміліції.

Обидві жінки, коли отримали такі звістки, не вагаючись, кинулися рятуватисинів. Лише після того, як гроші опинились на рахунках злодіїв, вонизателефонували до дітей, щоб розпитати про їхні проблеми. Колиз’ясувалось, що з ними все гаразд, пенсіонерки звернулись з заявами доміліції.

Наразі слідчими відділами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Таке правопорушення карається обмеженням воліна строк до трьох років.

Правоохоронці вкотре нагадують громадянам не втрачати пильність, аби не стати жертвою шахраїв. Якщо Вам зателефонували невідомі, і під різнимиприводами просять перерахувати чи віддати гроші – не гайте часу,звертайтесь до міліції. 

ВИННИЦА.info


0
0