4 квіт. 2017 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

49

0

На Вінниччині двоє автоперевізників працювали без ліцензії

На Вінниччині двоє автоперевізників працювали без ліцензії

За перший день проведених заходів правоохоронцями було перевірено 45 автобусів та задокументовано 14 фактів правопорушень з боку їх водіїв


На Вінниччині двоє автоперевізників працювали без ліцензії

На Вінниччині двоє авто перевізників працювали без ліцензії. Їх викрили працівники Укртрансбезпеки та  склали проти них два акти за відсутність дозвільних документів на маршрути руху.  В області від 3по 15 квітня тривають заходи по контролю за дотриманням правил перевезення пасажирів перевізниками.

Про це Вінниця.info повідомили у Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Для забезпечення безпеки пасажирів, запобіганню надзвичайних подій під час здійснення пасажироперевезень та додержання законодавства у цій сфері, працівники поліції будуть здійснювати рейдові відпрацювання автодоріг області», - йдеться у зверненні.

За перший день проведених заходів правоохоронцями було перевірено 45 автобусів та задокументовано 14 фактів правопорушень з боку їх водіїв.

Нагадаємо, що в 2016 році на Вінниччині 21 особа була травмована в автопригодах з вини ліцензованого транспорту.

У профілактичному заході також беруть участь співробітники автомобільно-технічної інспекції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Вінницькій області спільно з представниками Укртрансбезпеки.   Вказані заходи будуть тривати на території області до 15 квітня.

Вінниця.info