22 квіт. 2015 14:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

43

0

На Вінниччині голів 9 сільрад звинувачують в «підриві» мобілізації

На Вінниччині голів 9 сільрад звинувачують в «підриві» мобілізації

 Ще одне підприємство не віддало транспорт 


На Вінниччині голів 9 сільрад звинувачують в «підриві» мобілізації

 Голови 9 сільських рад у Вінницькій області не організували під час мобілізації в установленому порядку своєчасне оповіщення та прибуття військовозобов’язаних до військового комісаріату.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького ОВК.

Поряд з керівниками, які з відповідальністю ставляться до виконання заходів часткової мобілізації і всебічно сприяють її проведенню – є такі керівники, які не в повній мірі усвідомлюють важливість проведення даних заходів.

Сільські голови сіл Деребчин, Джурин, Рахни-Лісові, Мурафа, Голинчин, Садки Шаргородського району, сіл Пенків, Гнатків, селища Вапнярка Томашпільського району в порушення статті 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» не організували під час мобілізації в установленому порядку своєчасне оповіщення та прибуття військовозобов’язаних до військового комісаріату.

Керівник підприємства ТОВ «Амбар+» (м. Вінниця) в порушення статті 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» відмовилась отримувати та підписувати документи на залучення при мобілізації техніки.

У військкоматі нагадують що за ухилення від мобілізації та перешкоджання її проведенню передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність згідно законодавства.

ВИННИЦА.info