1 жовт. 2014 09:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

35

0

На Вінниччині грабіжники різали стареньку лежачу жінку, вимагаючи гроші

На Вінниччині грабіжники різали стареньку лежачу жінку, вимагаючи гроші

Двоє нелюдів «розжились» на 1 тис. гривень, мобілку і годинник

 


На Вінниччині грабіжники різали стареньку лежачу жінку, вимагаючи гроші

В Хмільницькому районі на Вінниччині ввечері двоє невідомих увірвалися до будинку місцевої пенсіонерки. За 76-річною бабусею, яка через хворобу останній час не вставала з ліжка, доглядав її син. Без зайвих церемоній нападники почали вимагати гроші та цінності. Вони побили чоловіка та кухонним ножем завдали порізів літній жінці.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Забравши в пенсіонерки 1000 гривень заощаджень на «чорний день», мобільний телефон та наручний годинник, непрохані гості втекли.

Чоловіки відразу ж почали святкувати вдалу кримінальну оборудку. Вони купили коньяк, чорну ікру, інші делікатеси та влаштували застілля.

Тим часом їх уже розшукували працівники міліції. За словами начальника Хмільницького міськвідділу міліції Володимира Канюки, правоохоронці швидко вийшли оперативним шляхом на підозрюваних. Одного з нападників через три години затримали на вулиці Хмільника, коли той повертався після  застілля. Його подільнику одягли наручники за місцем проживання.

Обоє затримані місцеві жителі віком 30 та 28 років. Раніше притягувалися до відповідальності за вчинення крадіжки та грабежу.

Наразі обоє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом вчинення розбійного нападу з проникненням в житло слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст.187 КК України.

Підозрюваним загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Розслідування триває.

ВИННИЦА.info

 


0
0