29 серп. 2012 13:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

39

0

На Вінниччині кандидати в нардепи День Незалежності об’єднали з агітацією

На Вінниччині кандидати в нардепи День Незалежності об’єднали з агітацією

Кандидати в нардепи привозили людей із сіл і роздавали подарунки


На Вінниччині кандидати в нардепи День Незалежності об’єднали з агітацією

У Вінницькій області під час святкуваня Дня Незалежності України, кандидати в народні депутати в трьох округах використали свято для проведення передвиборчої агітації.

Про це повідомляє Громадянська Мережа ОПОРА.

Уже стало традицією, що кандидати у депутати використовують будь-яке свято, як привід для передвиборчої агітації. Цього разу таким приводом стало святкування Дня Незалежності України.

Так, у місті Ямпіль Вінницької області відбувся концерт за підтримки Благодійного фонду «Батьківська земля» Оксани Калетник (самовисуванець, кандидат у депутати по виборчому округу №16 – місто Ямпіль, місто Могилів-Подільський, Крижопільський, Могилів-Подільський, Піщанський, Чечельницький, Ямпільський райони).

У концерті брали участь гурт «Скрябін», Анжеліка Рудницька, Наталя Валевська. На святі безкоштовно роздавали солодку вату, квас, повітряні кульки. Для дітей працювали мобільні майданчики.

Як повідомив спостерігач Громадянської мережі ОПОРА, людей із навколишніх сіл Ямпільського району привозили машинами.

У місті Гайсин відбувся святковий концерт за підтримки Миколи Кучера (самовисуванець, кандидат у депутати по виборчому кругу № 17 – місто Ладижин, Бершадський, Гайсинський, Теплицький, Тростянецький райони).

Під час заходу виступала несправжня Вєрка Сердючка, співак Михайло Березуцький, гурт «Забава» та Міла Нітіч. Проводилися дитячі конкурси, роздавалося морозиво та був встановлений безкоштовний батут для дітей.

Крім того, на святі було організовано «Парад вишиванок». Всі, хто прийшов у вишитій сорочці, мали зареєструватися у журі, яке визначало переможців у кількох номінаціях: дитяча вишиванка, доросла вишиванка, вишиванка, створена власними руками та сімейна вишиванка. Переможці отримали дипломи та цінні призи, які вручив Микола Кучер. Так, в номінації «дитяча вишиванка» за третє місце подарували дитячий ноутбук, за друге – надувний басейн, за перше місце – дитячий велосипед. Переможці інших номінацій отримали праску, мікрохвильову піч, м’ясорубку, кавоварку, блендери, пилосос, а сім’ї, яка перемогла у номінації «Сімейна вишиванка», подарували плазмовий телевізор.

На центральному стадіоні міста Немирів відбувся концерт присвячений 21 річниці Дня Незалежності України під патронатом Фонду Руслана Демчака (самовисуванець, кандидат у депутати по виборчому округу №18 – місто Іллінці, Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Оратівський, Погребищенський райони).

У заході брали участь гурт «Піккардійска Терція» та етно-гурт «Гай-бенд». Крім того, виступав із привітаннями та анонсом частини передвиборчої програми Руслан Демчак.

Під час концерту ведучий неодноразово наголошував, що концерт відбувається завдяки Фонду Руслана Демчака , а напис-логотип «За Руслана Демчака» та «Обери зміни. Захисти своє майбутнє. Руслан Демчак» були перед усією сценою.

За словами спостерігача Громадянської мережі ОПОРА, на території стадіону під час концерту були намети білого кольору з логотипами Фонду Демчака, у яких роздавались кульки, газети та інша агітаційна реклама. Представники Фонду були одягнені у футболки з логотипами та символікою у вигляді прапорів. Людей з навколишніх сіл на концерт підвозили автобуси.

ВИННИЦА.info


0
0