2 лют. 2017 09:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

66

0

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла»

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла»

 Поки що була спокійна акція протесту, але терпіти безкарність місцевих «князьків» громада не збирається


На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла»

31 січня в Могилів-Подільському близько сотні городян вийшли з протестом проти свавілля та безкарності представників місцевої влади. Громадяни переконані, що поліція покриває злочинну діяльність міського голови Петра Бровка та його людей. Останньою краплею стала спалена автівка одного з жителів районного центру.

Раніше чоловіка, родині якого належить спалений автомобіль, побили «люди Бровка», він написав заяву в поліцію про нанесення важких тілесних ушкоджень. Потім на його адресу надходили постійні погрози, щоб він забрав заяву з поліції, а на цьому тижні спалили машину, яка належить родині заявника. 

Правоохоронці підтвердили факт підпалу автомобіля. Триває розслідування.

«О 4 годині ранку місцева жителька побачила, що у сусідів на подвір’ї горить їх машина «Toyota Corolla». Вона розбудила громадян і викликала поліцію. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Власниця транспортного засобу жінка. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Призначена комплексно-пожежна експертиза», - повідомив Вінниця.info  інспектор відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар.

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла»

Люди налаштовані радикально. Поки що була спокійна акція протесту, але терпіти безкарність місцевих «князьків» громада не збирається.

«Люди просто втомилися. Якесь бандитське місто у нас стало. Вже скільки років. Відношення до людей, як до тварин. Бровко підім’яв під себе все. Бровко та його банда. Не повірите, по місті стало страшно ходити. Грабежі, розбої. Пора вже з цим покінчити. Начальник поліції пообіцяв розібратися. Дав строки – 10 днів. Але ми не збираємося відступати. 9 лютого знову маємо зібратися», - розповів Вінниця.info житель Могилів-Подільського, імені попросив не називати. 

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла» - фото 2

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла» - фото 3

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла» - фото 4

На Вінниччині люди вийшли з протестом проти «мерського беспрєдєла» - фото 5

Вінниця.info, фото - соцмережі