30 жовт. 2014 14:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

34

0

На Вінниччині міліціонери витягли «з петлі» 74-річну самогубцю

На Вінниччині міліціонери витягли «з петлі» 74-річну самогубцю

 Жінці врятували життя 


На Вінниччині міліціонери витягли «з петлі» 74-річну самогубцю

 Слідчо-оперативна група міліції, яка виїхала на пошук безвісти зниклої 74-річної пенсіонерки в Погребищенському районі на Вінниччині, знайшла її в селі у покинутому будинку повішаною на хустині. Завдяки вчасно та правильно наданій першій медичній допомозі правоохоронцям вдалося врятувати літню жінку.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС ц Вінницькій області.

До Погребищенського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл безвісти зникла 74-річна літня жінка. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції у складі експерта Тетяни Шафер, дільничного Володимира Куштакова, слідчої Івани Сілінської та начальника сектора карного розшуку Ігоря Ткачука для з’ясування обставин зникнення пенсіонерки. Рідні пенсіонерки, повернувшись додому виявили відсутність старенької та повідомили міліціонерам, що вона страждає на склероз.

 На Вінниччині міліціонери витягли «з петлі» 74-річну самогубцю

Працівники міліції, опитавши місцевих жителів, з’ясували, що зникла не залишала межі населеного пункту, та почали пошуки у селі. В одному з покинутих будинків літня жінка була знайдена. Зав’язавши на шиї хустину, вона вирішила покінчити життя самогубством. Правоохоронці знайшли її вчасно. Після надання правильної першої медичної допомоги у пенсіонерки з’явилися ознаки життя. Міліціонери викликали швидку допомогу та передали жінку лікарям для надання кваліфікованої допомоги.

- Довго міркувати, що робити, в нас не було часу, адже у знайденої жінки вже почало синіти обличчя. Якось само собою згадалося усе, чому нас вчили на заняттях та щорічних курсах з медичної підготовки. – розповідає експерт Тетяна Шифер, яка того дня була в складі слідчо-оперативної групи. – Всі згуртувалися та почали рятувати. Зрізали хустину та почали робити штучне дихання. Коли у пенсіонерки з’явилися ознаки життя, відігріли її та викликали лікарів.

Родичі старенької подякували керівництву Погребищенського райвідділу та працівникам міліції за врятоване життя рідної людини

ВИННИЦА.info


0
0