7 груд. 2011 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

46

0

На Вінниччині міліція прикрила підвальний \"Лас-Вегас\"

На Вінниччині міліція прикрила підвальний \"Лас-Вегас\"

В підвальному приміщенні одного з кафе у Могилеві-Подільському працював 21 гральний автомат


На Вінниччині міліція прикрила підвальний \"Лас-Вегас\"

В місті Могилів-Подільський працівники міліції виявили та припинили незаконну діяльність двох закладів, які надавали послуги в сфері грального бізнесу.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю МВС України у Вінницькій області.

Один з гральних закладів був розташований в підвальному приміщенні одного з міських кафе. Під час перевірки правоохоронці виявили у цьому закладі 21 працюючий автомат та громадян, які безпосередньо приймали участь у грі.

Інший підпільний заклад був розташований у службовому приміщенні приватного магазину. У цьому місці працівники міліції вилучили ще 20 автоматів. Як з’ясувалося, обидва заклади працювали підпільно і переважно у нічний час.

Наразі проводиться перевірка і вирішується питання про порушення кримінальних справ за ознаками злочинів, передбачених частиною 1 статті 203 та частиною 2 статті 203 Кримінального кодексу України – «Зайняття забороненими видами господарської діяльності».

Зайняття гральним бізнесом карається штрафом від 10 до 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – від 170000 до 850000 гривень. А якщо раніше засуджену особу, яка займалася гральним бізнесом, вдруге буде затримають за аналогічну діяльність, то покарання злочинець відбуватиме за ґратами на строк до 5 років.

ВИННИЦА.info


0
0