16 квіт. 2014 17:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

41

0

На Вінниччині міліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві брата

На Вінниччині міліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві брата

Старший брат прийшов на підпитку і почав сварку, в менший порішив його життя


На Вінниччині міліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві брата

У Тиврівському районі Вінницької області трагедією завершилась сварка двох братів. Одного сина 62-річна матір втратила назавжди, а іншому доведеться нести кримінальну відповідальність за вбивство.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

До гніванської міліції зателефонував черговий лікар та повідомив, що у в одній з квартир міста виявлено труп 42-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо–оперативною групою міліції було встановлено, що смерть потерпілого настала від множинних ножових поранень в область грудей та спини. Як з’ясувалось, потерпілому вкоротив віку його менший брат.

За словами начальника Гніванського міського відділення міліції Романа Андрущака, 37-річний підозрюваний майже одразу зізнався у скоєному та розповів подробиці того фатального дня.

Брати разом з матір’ю жили в одній квартирі та часто сварилися, адже старший зловживав алкоголем і знущався над домашніми. Ввечері покійний повернувся додому напідпитку та розповів, що його притягнули до адмінвідповідальності за вчинення насильства у сім’ї - 40 годин громадських робіт. Обурений чоловік почав дорікати брату тим, що саме він винен у його покаранні. Між ними виник черговий конфлікт, в ході якого молодший брат наніс йому близько 20 ножових поранень.

Відомо, що підозрюваний страждає на психічні розлади і перебуває на обліку у обласні психоневрологічній лікарні ім. Ющенка та у дільничного психіатра, тож в ході слідства йому буде призначена судово-психіатрична експертиза, яка визначить чи усвідомлював чоловік свої дії в момент скоєння злочину.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Горе-брату загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info

 


0
0