11 груд. 2017 17:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

51

0

На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші

На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші

 На Вінниччині затримали громадянина Молдови, який вчинив розбійний напад на працівника кафе


На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші

 8 грудня працівники томашпільської поліції спільно з прикордонниками затримали громадянина Молдови, який у смт Вапнярка вчинив розбійний напад на працівницю місцевого кафе. Програвши гроші, зловмисник побив працівницю закладу та забрав з каси близько 8 000 гривень. Затримали правоохоронці підозрюваного, коли він намагався перетнути кордон.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Близько четвертої ранку до Томашпільського відділення поліції звернулась 22-річна жителька смт Вапнярка. Жінка повідомила, що у місцевому кафе, де вона працює, на неї напав чоловік. Він її побив, забрав з каси гроші та мобільний телефон. Потерпіла з закритою черепно-мозковою травмою та забоями обличчя була доставлена у лікарню.

Як розповів начальник томашпільської поліції Ярослав Марченко, особу, причетну до цього злочину, поліцейські спільно з прикордонниками затримали у Ямпільському районі. 22-річний правопорушник, який має судимість за вчинення крадіжок, намагався виїхати у Молдову.

Як з’ясувалося, на злочин він наважився через програш грошей.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 КК України (розбій). Затриманий знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання. За вчинення такого злочину йому загрожує до 6 років ув’язнення.

На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші 

 На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші - фото 2

На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші - фото 3 

На Вінниччині молдаванин побив працівницю кафе та вкрав з каси гроші - фото 4

Довідка

З 30 жовтня на території області проводяться профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері. За цей період поліцейськими спільно з працівниками державної Міграційної служби виявлено 262 порушники законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

З початку операції «Мігрант» за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП поліцейські притягнули 202 особи. За ст. 204 КУпАП (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) притягнуто 1 людину, за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства – 57, за порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг – 2.

Вінниця.info, фото - відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.