22 квіт. 2018 12:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

45

0

На Вінниччині поліція знайшла двох дітей, які втекли з дому

На Вінниччині поліція знайшла двох дітей, які втекли з дому

 Поліцейські Вінниччини розшукали двох зниклих дітей


На Вінниччині поліція знайшла двох дітей, які втекли з дому

 Працівники ювенальної превенції розшукали неповнолітніх хлопців віком 12 та 14 років, які самовільно залишили місця проживань. З підлітками поліцейські провели профілактичні бесіди, розповіли про небезпеки, які могли чекати на них.

Прo це пoвідoмляє відділ кoмунікації ГУ НП Вінниччини.

20 квітня до поліції з заявою про зникнення дитини звернулись працівники Вінницького реабілітаційного центру. Близько 7 години ранку зник 12-річний житель Козятинського району, який перебував у них на реабілітації. Знайшли хлопця в одному із сіл Козятинського району. Місцеві мешканці зателефонували до поліції та повідомили про блукаючу по вулицях дитину.

21 квітня о 3-й годині ночі до Лівобережного відділення поліції звернулась мати 14-річного вінничанина із заявою про зникнення сина. Жінка повідомила, що 20 квітня о 16.00 хлопець пішов до репетитора та не повернувся додому.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, на пошуки зниклої дитини задіювали особовий склад кримінальної поліції та ювенальної превенції міста. Поліцейські перевіряли під’їзди будинків, підвальні приміщення, вокзали, опитували людей. Близько восьмої години ранку дитину знайшли на вулиці Київській. За словами підлітка, він посварився з батьками та не хотів повертатися додому.

Поліція рaдить бaтькaм вiдпoвiдaльнiшe стaвитись дo вихoвaння свoїх дiтeй, цiкaвитися їхнiми друзями тa дoзвiллям. Якщo є пiдoзри, щo дитинa зниклa, нe трeбa зволікати – oдрaзу звeртaйтeся у пoлiцiю.

На Вінниччині поліція знайшла двох дітей, які втекли з дому 

 

На Вінниччині поліція знайшла двох дітей, які втекли з дому - фото 2

Вiнниця.info, фото - відділ кoмунікації ГУ НП Вінниччини.