22 верес. 2014 15:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

35

0

На Вінниччині потяг переїхав чоловіка, який сидів на рейках

На Вінниччині потяг переїхав чоловіка, який сидів на рейках

Міліція просить допомогти встановити особу загиблого


На Вінниччині потяг переїхав чоловіка, який сидів на рейках

Повідомлення про травмування надійшло до лінійного відділу на станції Жмеринка на початку першої години ночі 22 вересня. Чергова по станції повідомила, що опівночі на зупиночній платформі «Садова» потягом «Одеса-Ковель» смертельно травмовано чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю МВС України на Південно-Західній залізниці.

Правоохоронцям встановити особу загиблого не вдалося. Чоловік на вигляд 40-45 років, особливі прикмети: на правій руці відсутні вказівний, середній та мізинний пальці; на лівій руці відсутні фаланги вказівного, середнього та мізинного пальців, на зап’ясті розташоване татуювання у вигляді літери «В».

«Зі слів очевидців, чоловік сидів на колії і на гучний звуковий сигнал не реагував. Машиніст застосував екстрене гальмування, проте уникнути наїзду не вдалося. Людина загинула. Труп направлено на судово-медичну експертизу», - коментує начальник відділу Андрій Нагребецький.

З метою встановлення особи чоловіка, працівники транспортної міліції звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію щодо загиблого у лінійний відділ на станції Жмеринка, розташований за адресою: м.Жмеринка, вул. Образцова, 8-А, або за телефоном 4-27-27 (цілодобово).

ВИННИЦА.info


0
0