5 січ. 2017 13:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

101

0

На Вінниччині просять відремонтувати або знести міст, який з’єднує Ладижин з Гайсином

На Вінниччині просять відремонтувати або знести міст, який з’єднує Ладижин з Гайсином

 Міст стає аварійним через людей, які крадуть металеві вироби  


На Вінниччині просять відремонтувати або знести міст, який з’єднує Ладижин з Гайсином

Закрити, чи демонтувати старий міст, який через річку Південний Буг з’єднує Ладижин та Гайсин. З такою вимогою до Укравтодору звернулися чиновники Ладижина.  Відповідне звернення було прийнято на черговій сесії міської ради, яка відбулася 27 грудня 2016-го.

Про це Вінниця.info розповів , заступник міського голови Ладижина з питань діяльності виконавчих органів ради.

«Міст знаходиться в аварійному стані. З одного боку немає перил. З іншого вони зламані. Шкоди такої наробили люди, які крадуть метал та здають його.  Вони не думають, що це небезпечно для перехожих. Бо люди можуть впасти та травмуватися, як мінімум», - зауважив Олександр Олійник, заступник міського голови Ладижина з питань діяльності виконавчих органів ради.

Міст, про який йде мова, звели для транспортного сполучення понад півстоліття тому. Він був частиною автомобільного шляху який йде через Гайсин та Тростянець.  У 90-х роках поряд з ним був зведений новий автомобільний. Старим стали користуватися пішоходи та велосипедисти. З роками дорожнє покриття мосту зносилось. 

«Тобто міст у аварійному стані. Його потрібно відремонтувати, щоб з нього ніхто не впав та не тавмувався. Закрити, чи демонтувати взагалі. Ми свої гроші витрачати на реконструкцію не маємо прав,  це не наше майно. Але ми маємо запобігти біді. Тому і звернулися з такою пропозицією до Укравтодору»,- говорить О. Олійник.

У Вінницькому обласному управлінні Державного агентства Автомобільних доріг України  повідомили, що звернення від мерії Ладижина до них ще не надходило.

«Як ми його отримаємо, одразу вивчимо питання та визначимо наші майбутні кроки», - зауважив керівник відділу експлуатації Вінницького обласного управління Державного агентства Автомобільних доріг України  Володимир Каленський.

Вінниця.info