28 верес. 2015 12:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

73

0

На Вінниччині п’яний чоловік через ревнощі зарізав свою жінку

На Вінниччині п’яний чоловік через ревнощі зарізав свою жінку

 У Барському районі чоловік наніс смертельне ножове поранення співмешканці


На Вінниччині п’яний чоловік через ревнощі зарізав свою жінку

 26 вересня в одному з сіл Барського району 28-річний місцевий житель під час сварки зі своєю співмешканкою наніс їй смертельне ножове поранення. Затриманий знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Як розповів начальник Барського РВ УМВС України у Вінницькій області Павло Кукурудза, близько п’ятої години вечора до міліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району, що щойно за місцем проживання він ножем смертельно поранив свою жінку.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що трагедія сталась під час сварки, яка виникла ґрунті ревнощів. У момент конфлікту чоловік знаходився під дією алкоголю. Затриманий запевняє, що хотів жінку лише налякати, штрикнувши кухонним ножем у ногу, але попав у венозну артерію. Усвідомивши, що накоїв, викликав швидку допомогу та міліцію. Лікарі, які прибули на виклик, лише констатували смерть 26-річної потерпілої.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру.

ВИННИЦА.info