13 листоп. 2018 11:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

49

0

На Вінниччині п’яний водій «ВАЗу» заїхав у кювет. Є постраждалі

На Вінниччині п’яний водій «ВАЗу» заїхав у кювет. Є постраждалі

 На Вінниччині п’яний водій «ВАЗу» заїхав у кювет


На Вінниччині п’яний водій «ВАЗу» заїхав у кювет. Є постраждалі

 12 листопада, близько 1:40, у селі Житники Мурованокуриловецького району Вінницької області, сталась автопригода, у якій травмувались водій «ВАЗу» та його пасажирка. Лікарі встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області.

49-річний житель с. Житники, рухаючись в напрямку смт Муровані Курилівці, не впорався з керуванням транспортного засобу та з’їхав у кювет. У результаті аварії водій зазнав травму голови та перелом ребра. Під час освідування з’ясувалось, що водій керував машиною в стані алкогольного сп’яніння.

Крім водія, у лікарню доставлена його 47-річна пасажирка. Жінка з забоями голови, грудної клітини та тазу перебуває у нейрохірургічному відділенні лікарні.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним и засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

З початку року з вини водіїв, які перебували у стані сп’яніння,  на території області сталося 33 ДТП, в яких постраждали 53 людини.

Вiнниця.info