16 берез. 2018 10:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

38

0

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія

 На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія 


На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія

15 березня відбулось урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво між Швейцарсько-Українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DЕSPRO та Вінницькою обласною Радою та облдержадміністрацією.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної ради.

На офіційній зустрічі участь у заході взяли голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, голова комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» Володимир Бабошин, керівники структурних департаментів облдержадміністрації.

Міжнародний проект DЕSPRO представляли керівник проекту в Україні Оксана Гарнець, експерт з питань публічних послуг та моніторингу проекту В’ячеслав Сороковський, експерт з питань поводження з відходами проекту Дмитро Лазненко та спеціаліст з PR проекту Анастасія Голотенко.

«Хочу зазначити, що не зі слів, а конкретно протягом десяти років співпраці з Швейцарсько-Українським проектом брав активну участь у реалізації спільних проектів. Сподіваюсь на продовження плідної співпраці щодо питань реалізації програм «Питна вода» та поводження з твердими побутовими відходами», – зазначив голова обласної Ради Анатолій Олійник.

«У четвертій фазі проекту DЕSPRO ми розпочинаємо новий етап співпраці, – повідомила керівник проекту Оксана Гарнець. – У Вінницькій області ми продовжуємо працювати саме в напрямі покращення умов водопостачання та водовідведення для населення. Основний і головний акцент ми будемо роботи саме на поводженні з твердими побутовими відходами на етапі його впровадження. Інноваційний елемент нашої співпраці – це удосконалення механізму регіонального кредитування місцевого населення, в цьому напрямі співпрацюватимемо з Обласним фондом сприяння інвестиціям та будівництву».

Після обговорення основних аспектів подальшої спільної діяльності у сфері децентралізації та місцевого самоврядування, розвитку інфраструктури і вирішення соціальних питань сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво. Від Вінниччини офіційний документ скріпили своїми підписами голова обласної Ради Анатолій Олійник та голова облдержадміністрації Валерій Коровій, а Оксана Гарнець – від Міжнародного проекту DЕSPRO.

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія - фото 2

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія - фото 3

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія - фото 4

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія - фото 5

На Вінниччині реалізовуватимуть четвертий етап проекту, який фінансує Швейцарія - фото 6

 

Вінниця.info, фото – прес-служби Вінницької облради