23 лют. 2015 16:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

81

0

На Вінниччині розгорнуть два батальйони тероборни

На Вінниччині розгорнуть два батальйони тероборни

 В Гайсині з’явиться стрілецький батальйон 


На Вінниччині розгорнуть два батальйони тероборни

 На Вінниччині буде розгорнуто ще один батальйон територіальної оборони. Про це 23 лютого, під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації повідомив очільник регіону Анатолій Олійник, повідомляє прес-служба ОДА.

Керівник області зазначив, що є відповідна директива про розгортання на території Вінниччини ще одного батальйону – стрілецького, який, поряд з уже діючим 9-им, що базується нині в Гайсині, виконуватиме функції по забезпеченню територіальної оборони області.

«За законодавством на нас будуть покладені обов’язки щодо початкового матеріально-технічного забезпечення нового підрозділу, і ми вже тепер продумуємо наші подальші кроки в цьому напрямі», - зауважив Анатолій Олійник.

Голова облдержадміністрації також наголосив, що до 1 березня Гайсинська військова частина має прийняти другу чергу особового складу 59-ї бригади. Тож сьогодні обласна влада вирішує питання теплозабезпечення ще однієї казарми та працює над відновленням водопостачання та водовідведення.

ВИННИЦА.info