18 листоп. 2011 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

34

0

На Вінниччині шахрай «промишляв» уявними дверима та вікнами

На Вінниччині шахрай «промишляв» уявними дверима та вікнами

Шахраю, що обіцяв продати людям двері та вікна, "світить" 3 роки позбавлення волі


На Вінниччині шахрай «промишляв» уявними дверима та вікнами

Працівники вінницької міліції затримали в Умані підозрюваного у скоєнні ряду шахрайств на території декількох областей. Підозрюваний гастролював Україною в пошуку кримінальних заробітків – він пропонував охочим послуги «фірми» з продажу пластикових вікон та дверей.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю МВС України у Вінницькій області.

З охочих придбати вікна та двері 19 річний пройдисвіт брав завдаток у декілька тисяч гривень. Приміром, якщо вартість замовленої продукції складала біля 7 тисяч, зловмисник брав наперед 2 тисячі гривень та зобов’язувався через місяць встановити вікна та двері. На згадку про обіцянку шахрай залишав квитанцію про сплату коштів, завірену печаткою «фірми».

За словами начальника УКР УМВС України у Вінницькій області Олександра Глянька, на сьогодні в міліцію надійшло близько трьох десятків заяв від обдурених громадян з Піщанського, Крижопільського, Шаргородського, Томашпільського районів.

Затриманого, жителя одного з сіл Хмельниччини, підозрюють в скоєнні аналогічних злочинів і на території інших областей України.

За фактом шахрайства, скоєного повторно порушено кримінальну справу. За скоєння такого роду злочинів зловмиснику може загрожувати до 3-х років ув’язнення. Розслідування триває.

ВИННИЦА.info


0
0