21 черв. 2017 12:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

57

0

На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей

На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей

 В аваріях постраждало 4 людей 


На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей

 20 червня у Тростянецькому, Могилів-Подільському районах та м. Вінниці учасниками автопригод стали водії мопедів. У результаті аварій четверо людей отримали травми різного ступеню важкості та госпіталізовані до лікарень.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Близько 18.00. у с. Летківка Тростянецького району на вул. Центральній 27-річний водій скутера «Ямаха» під час повороту ліворуч зіткнувся з автомобілем «Мерседес», який здійснював маневр обгону.

Внаслідок автопригоди водій скутера з різано-рваною раною ноги госпіталізований у травматологічне відділення лікарні, а його 19-річна пасажирка з травмою голови та спини – у реанімацію.

У селі Немія Могилів-Подільського району 34-річний водій скутера зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Polo». Попередньо, 26-річний водій іномарки, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі скутеристу. Водій двоколісного транспортного засобу з переломами кісток гомілки доставлений у лікарню.

Ще одна автопригода за участі мопеда сталась ранком в м. Вінниці на вул. Максимовича. 25-річний водій незареєстрованого мопеда «Хонда» під час об’їзду припаркованої машини виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21093». У результаті автопригоди водій мопеда з політравмою доставлений у лікарню.

За фактами автопригод поліцією відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Наразі призначено проведення ряду експертиз.

На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей 

 На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей - фото 2

На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей - фото 3 

На Вінниччині сталося три аварії за участі мопедів. Травмовано 4 людей - фото 4

Вінниця.info, фото - відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.