4 листоп. 2015 09:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

46

0

На Вінниччині судитимуть двох водіїв, через яких загинули троє молодих людей

На Вінниччині судитимуть двох водіїв, через яких загинули троє молодих людей

 Розслідування резонансних ДТП закінчено, справи скеровано до суду


На Вінниччині судитимуть двох водіїв, через яких загинули троє молодих людей

За процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратурою області, закінчено розслідування та направлено до суду 2 обвинувальних акти щодо вчинення резонансних дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких загинуло 3 особи та 2 отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області

Так, у червні 2015 року в м. Шаргород водій автівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху – виїхав на зустрічну смугу, де спричинив зіткнення з іншим транспортним засобом. У наслідок цієї аварії загинуло двоє молодих людей 21-го та 19-ти річного віку, ще двоє молодих людей отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Обвинувальний акт щодо горе-водія направлено до суду за ч. 3 ст. 286 КК України.

Причиною іншої дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась на автомобільній дорозі «Житомир-Могилів-Подільський» у Калинівському районі Вінницької області, стало перевищення максимально допустимої швидкості руху. Наслідком цього став з’їзд транспортного засобу у кювет і зіткнення з деревом. Від отриманих травм 19-ти річна пасажирка автомобіля загинула.

Слухання обвинувального акту в суді щодо водія відбудеться за ч. 2 ст. 286 КК України.

ВИННИЦА.info