29 лют. 2016 09:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

42

0

На Вінниччині судитимуть поліцейського, який до смерті забив селянина

На Вінниччині судитимуть поліцейського, який до смерті забив селянина

 Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівником поліції

 


На Вінниччині судитимуть поліцейського, який до смерті забив селянина

 Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення тілесних ушкоджень жителям Піщанського району працівником поліції та скеровано до Піщанського районного суду обвинувальний акт за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 365 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області

Під час досудового розслідування встановлено, що працівник поліції Пiщанського відділення Тульчинського відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області, будучи службовою особою правоохоронного органу, діючи умисно, усвідомлюючи протиправність своїх дій, явно виходячи за межі наданих прав та повноважень умисно наніс трьом потерпілим тілесні ушкодження, які згідно висновків судово-медичних експертиз відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень. Одному потерпілому поліцейський спричинив тяжке тілесне ушкодження, яке стало наслідком смерті потерпілого 21 грудня 2015 в лікарні.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ВИННИЦА.info