26 жовт. 2015 15:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

41

0

На Вінниччині товариство сплатить 195 тисяч штрафу і стільки ж пені

На Вінниччині товариство сплатить 195 тисяч штрафу і стільки ж пені

 Суд змусив ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр» сплатити штрафні санкції, а також пеню.


На Вінниччині товариство сплатить 195 тисяч штрафу і стільки ж пені

 Рівненський апеляційний господарський суд змусив ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр» сплатити штрафні санкції, а також пеню.

Про це інформує прес-служба Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Як відомо, 27 червня 2012 року адміністративна колегія Антимонопольного комітету застосувала до ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр» штрафні санкції 195000 грн. за три порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Вирок у справі виніс Рівненський господарський суд. Проте товариство штраф не сплатило і справа перейшла до господарського суду Вінницької області з позовом про стягнення 195000 грн. штрафу та 195000 грн. пені.

Рішенням господарського суду Вінницької області від 24 листопада 2014 року, залишеним без змін постановою Рівненського апеляційного господарського суду, позов задоволено.

Товариство звернулося до місцевого господарського суду із заявою про перегляд рішення господарського суду Вінницької області за нововиявленими обставинами, яка була задоволена.

За результатами розгляду апеляційної скарги Рівненський апеляційний господарський суд відзначив, що не може вважатися ново виявленою обставиною обставина, яка ґрунтується на переоцінці тих доказів, які вже оцінювалися господарським судом у процесі розгляду справи. Ново виявленою може бути визнана лише та обставина, яка існувала в об’єктивній дійсності на момент ухвалення рішення. Обставина, яка виникла пізніше, є такою, що не могла бути врахована судом при розгляді справи.

Таким чином, рішення господарського суду Вінницької області від 24 листопада 2014 року у справі № 902/1306/14 залишено без змін, доручено господарському суду Вінницької області видати наказ.

ВИННИЦА.info