5 трав. 2017 10:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

56

0

На Вінниччині у пожежі загинули чоловік з жінкою, син у важкому стані в лікарні

На Вінниччині у пожежі загинули чоловік з жінкою, син у важкому стані в лікарні

 На Вінниччині у пожежі загинули чоловік з дружиною, син у важкому стані у лікарні


На Вінниччині у пожежі загинули чоловік з жінкою, син у важкому стані в лікарні

У селі Іванівка Вінницького району у пожежі загинули чоловік і жінка. Їхнього сина у важкому стані доправили до лікарні.  

Про це  Вінниця.info повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

«У селі  Іванівка трапилася пожежа у господарчій будівлі. Під час неї загинув чоловік 1966-го року народження та жінка 1955-го року народження. Ще одного чоловіка, 1977-го року народження, у критичному стані доправили до лікарні. Наскільки зрозуміло, всі загиблі та потерпілий, члени однієї родини. Загинуло подружжя. Чоловік, за життя якого нині баряться медики, їхній син», - пояснили у прес-центрі ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Причини виникнення пожежі встановлюються.

Правоохоронці заперечили, що загиблі були подружжям. За словами начальника Вінницького районного відділення поліції Віталія Стахова, на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка встановила, що загиблі – це 62-річна власниця домогосподарства та її 51-річний знайомий.

«За попередніми даними розслідування, потерпілі зловживали спиртним. Ймовірно, що пожежа спалахнула через необережне поводження з вогнем. Також тілесні ушкодження отримав 40-річний син потерпілої, який намагався самотужки загасити пожежу. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу). У межах розслідування будуть з’ясовані усі обставини загибелі людей», - пояснили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 Вінниця.info