21 жовт. 2014 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Економіка
0

35

0

На Вінниччині учасникам АТО виділили 244 земельні ділянки

На Вінниччині учасникам АТО виділили 244 земельні ділянки

 Усього із клопотанням про відведення земельного наділу до Головного управління Держземагентства звернулися 417 учасників АТО


На Вінниччині учасникам АТО виділили 244 земельні ділянки

У Вінницькій області учасники антитерористичної операції на Сході України отримали у власність 244 земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 47,30 гектара. 

Про це йдеться на офіційному сайті Головного управління Держземагентства у Вінницькій області.

Так, на сьогодні Головне управління Держземагентства в області ухвалило 231 наказ про надання учасникам АТО дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва на території Вінницького району загальною площею 23 гектари та 13 наказів – щодо відведення наділів для ведення особистого селянського господарства на території Шаргородського, Хмільницького, Тростянецького, Гайсинського, Могилів-Подільського, Теплицького та Томашпільського районів площею по 2 га та на території Вінницького району – 0,30 гектара. 

Усього із клопотанням про відведення земельного наділу до Головного управління Держземагентства звернулися 417 учасників АТО.

Клопотання про виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції землевпорядники області розглядають позачергово та  всіляко  сприяють захисникам  Вітчизни в отриманні земельних ділянок.

ВИННИЦА.info

 


0
0