19 верес. 2014 12:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

32

0

На Вінниччині в сільському туалеті знайшли мертву новонароджену дитину

На Вінниччині в сільському туалеті знайшли мертву новонароджену дитину

Призначена судово-медична експертиза, яка встановить, що стало причиною смерті новонародженої


На Вінниччині в сільському туалеті знайшли мертву новонароджену дитину

В Немирівському районі на Вінниччині 37-річна жінка після пологів залишила в туалеті під дошками новонароджену дівчинку. Це був її первісток. Сильна кровотеча змусила її звернутися за допомогою до лікарів. Оглянувши пацієнтку, медики встановили, що жінка щойно після пологів, але факт народження дитини вона заперечувала.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Як розповів начальник Немирівського райвідділу міліції Василь Максимчук, 18 вересня о 9.50 до міліції надійшло повідомлення від лікаря-гінеколога Немирівської центральної лікарні про те, що до них за допомогою звернулась 37-річна жінка з кровотечею у післяпологовому стані. Факт народження дитини пацієнтка категорично заперечувала.

Опитавши жінку, правоохоронці з’ясували, що кілька годин тому, біля господарського приміщення власного домогосподарства жінка народила дівчинку та залишила її під дошками у туалеті. Свій вчинок породілля пояснила тим, що немовля народилось мертвим.

За місцем проживання горе-матері негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції. У вказаному жінкою місці правоохоронці виявили мертву новонароджену дитину.

На Вінниччині в сільському туалеті знайшли мертву новонароджену дитину

У 37-річної жінки – це була перша вагітність, яку вона ретельно приховувала, і на облік у лікарні не ставала. Зі слів породіллі, вона хотіла мати власну родину, але матір, з якою вона разом проживала – не дозволяла. Жінка запевняє, якби її донечка народилась живою, усе б було по іншому.

Наразі призначена судово-медична експертиза, яка встановить, що стало причиною смерті новонародженої.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини).

За такий злочин передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0