17 черв. 2018 08:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

88

0

На Вінниччині вбили 22-річного хлопця. Однин з підозрюваних - підліток

На Вінниччині вбили 22-річного хлопця. Однин з підозрюваних - підліток

 На Вінниччині затримали двох людей за підозрою у вбивстві товариша 


На Вінниччині вбили 22-річного хлопця. Однин з підозрюваних - підліток

 Працівники поліції затримали двох жителів смт Піщанка за підозрою у вчиненні вбивства свого 22-річного товариша. Один з затриманих – неповнолітній. Під час сварки зловмисники з особливою жорстокістю розправились з потерпілим та втекли з місця злочину. Протягом кількох годин після надходження повідомлення про злочин зловмисники були затримані працівниками поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

15 червня до поліції надійшло повідомлення від рідних потерпілого про його зникнення. Цього ж дня тіло чоловіка без ознак життя, з різаною раною черевної порожнини було виявлено в помешканні його знайомого.

Попередньо встановлено, що 12 червня 22-річний господар будинку разом із своїми друзями, один з яких 15-річний місцевий житель, розпивали спиртні напої. Під час сварки та бійки він та його неповнолітній спільник побили та жорстоко розправились зі своїм товаришем. Після чого з місця злочину втекли.

Як розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, до розшуку й затримання зловмисників були задіяні оперативники обласного главку, працівники кінологічної служби зі службовими собаками, поліцейські Піщанського, Крижопільського й Чечельницького районів. Також допомогу поліції надали представники прикордонної служби. Для розшуку зловмисників задіяли квадрокоптер. Відпрацьовувались всі можливі місця їх перебування. Протягом двох годин одного із них розшукали в полі, іншого через деякий час затримали біля лісу.

Підозрювані затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді тримання під вартою.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

 

На Вінниччині вбили 22-річного хлопця. Однин з підозрюваних - підліток

На Вінниччині вбили 22-річного хлопця. Однин з підозрюваних - підліток - фото 2

На Вінниччині вбили 22-річного хлопця. Однин з підозрюваних - підліток - фото 3

Вiнниця.info, фото ГУ Нацполіції у Вінницькій області