26 груд. 2012 14:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Суспільство
0

44

0

На Вінниччині відсвяткували весілля за гратами

На Вінниччині відсвяткували весілля за гратами

Засуджений одружився в стінах Вінницької виправної колонії №86


На Вінниччині відсвяткували весілля за гратами

Нещодавно у стінах Вінницької виправної колоніїх №86 відбулось весілля засудженого з дівчиною.

Про це повідомляє служба у зв’язках із ЗМІ та громадськістю управління Державної пенітенціарної служби України у Вінницькій області.

Без весільного маршу, білої сукні та бризків шампанського, але найголовніше – з коханням. Саме такою була ця шлюбна церемонія.

У кімнаті тривалих побачень виправного закладу представники відділу реєстрації актів цивільного стану зареєстрували офіційне укладення шлюбу Любові й Кирила.

Зустрівшись два роки тому, Любов та Кирило одразу закохались. Увесь цей час закохані оберігали та плекали своє кохання, не зважаючи на те, що були порізно.

 І ось нарешті Кирило наважився й запропонував свою руку і серце, на що у відповідь почув бажане «так». «Я кохаю його і все. Для мене головне, щоб було здоров’я, удача й любов», - розповіла наречена Люба.

Батьки наречених хотіли аби весілля відбулось з усіма традиційними торжествами, тому й відмовляли їх від цього кроку. Однак зрозумівши почуття закоханих, благословили їх на щасливе сімейне життя.

«У мене є сім'я, тому я робитиму все аби швидше повернутись додому і більше не потрапляти у місця позбавлення волі»,- зауважив наприкінці Кирило.

«Кожен має право на щастя, кохання, сім'ю. Саме сім'я є тією складовою суспільства, яка підтримує, допомагає та стимулює до право слухняної поведінки. Тому керівництво пенітенціарної служби Вінниччини сприяє та заохочує такі події, адже вони допомагають особам, які утримуються у виправних закладах переглянути свої цінності та стати на шлях виправлення. Так, протягом останніх трьох років кількість укладення шлюбів у даному виправному закладі збільшилась з 11 у 2009 році до 17 у 2012», - зазначив заступник начальника управління ДПтС України у Вінницькій області Юрій Тимошенко.

На Вінниччині відсвяткували весілля за гратами

На Вінниччині відсвяткували весілля за гратами - фото 2

На Вінниччині відсвяткували весілля за гратами - фото 3

ВИННИЦА.info

 


0
0