20 жовт. 2015 15:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

51

0

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років

 У Барі відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика з синтетичним покриттям «Спорт-Смайл»


На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років

 18 жовтня у місті Бар, що на Вінниччині відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика з синтетичним покриттям «Спорт-Смайл».

Про це повідомляє Барська районна державна адміністрація.

На урочисте відкриття завітали представники обласної, районної та міської влади, спортивної громадськості, усі, хто робить посильний внесок у розвиток фізичної культури та спорту .

Почесне право перерізати червону стрічку було надано голові районної державної адміністрації Володимиру Саволюку, голові районної ради Михайлу Піддубному, депутату районної ради, заступнику голови бюджетної комісії Валерію Погребняку, ветеранам спорту Леоніду Голодюку, Олександру Кухарчуку, Валентину Скоричу.

Звертаючись з вітальним словом до учасників урочистостей, голова районної державної адміністрації Володимир Саволюк наголосив, що «сьогодні відбулася надзвичайно важлива подія – відкрито універсальний спортивний майданчик, який ще з 2008 року стояв недобудованим, але завдяки спільним зусиллям районної і міської влади, підтримці обласного керівництва, Державного фонду регіонального розвитку все ж таки вдалося завершити цей проект».

Присутніх також привітали начальник управління у справах, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, срібний призер ХХVII Олімпійських ігор в Сіднеї, дворазовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту України з велосипедного спорту Сергій Чернявський, який вручив директору Барської РДЮСШ «Колос» Олегу Голодюку м’ячі, та голова обласного відділення Національного Олімпійського комітету, учасник чотирьох Олімпіад, дворазовий срібний призер Олімпіади-1992, багаторазовий чемпіон України з плавання, 22-разовий рекордсмен України з плавання, заслужений майстер спорту Павло Хникін, котрий передав керівнику спортшколи олімпійський прапор з побажаннями, щоб вихованці РДЮСШ здобували навіть олімпійські перемоги.

У свою чергу Олег Голодюк зауважив, що надзвичайно радий з того, що нарешті втілився в життя такий важливий проект. Сьогоднішня подія відкриває нову сторінку в житті колективу спортивної школи, про більш ніж півстолітню історію якого присутнім на святі могли «розповісти» розміщені на біг-бордах фотосвітлини.

А згодом всі бажаючі мали можливість подивитися захоплюючий футбольний матч між командами спортсменів-ветеранів з Бара і Літина, які із задоволенням випробували зручність нового універсального майданчика.

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років - фото 2

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років - фото 3

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років - фото 4

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років - фото 5

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик, який будували 7 років - фото 6  

ВИННИЦА.info