11 груд. 2014 16:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

54

0

На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів

На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів

 Міліціонери встановлюють організаторів забороненого бізнесу.


На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів

40 ігрових автоматів вилучили співробітники управління державної служби боротьби з економічними злочинами у двох підпільних гральних закладах в м. Тульчин та смт. Тиврів. Наразі міліціонери встановлюють організаторів забороненого бізнесу.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Під час проведення заходів щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу працівниками УДСБЕЗ Вінниччини в м. Тульчин було виявлено приміщення, де надавалися послуги у сфері грального бізнесу.

Жодних вивісок про роботу даного закладу, розташованого в центрі міста, не було, але азартних відвідувачів не бракувало. У залі працівники міліції виявили 30 гральних автоматів.

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС Станіслав Маклаков, аналогічний заклад працював на вул. Жовтневій в смт. Тиврів. Там працівники міліції вилучили 10 гральних автоматів.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які організували діяльність гральних закладів та отримували з цього нелегальні прибутки. Усе гральне обладнання правоохоронці вилучили.

На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів - фото 2

На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів - фото 3

На Вінниччині виявили 40 нелегальних ігрових автоматів - фото 4

ВИННИЦА.info


0
0