12 серп. 2015 12:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

49

0

На Вінниччині визначили переможців конкурсу «Людина року» 2015. Коровій - «Регіональний лідер»

На Вінниччині визначили переможців конкурсу «Людина року» 2015. Коровій - «Регіональний лідер»

 У списку 20 переможців конкурсу 


На Вінниччині визначили переможців конкурсу «Людина року» 2015. Коровій - «Регіональний лідер»

 11 серпня відбулось засідання обласної комісії з визначення переможців обласного конкурсу на звання «Людина року», врезультаті якого визначено переможців конкурсу.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Вінницької обласної ради.

Основними критеріями під час визначення переможців у різних номінаціях були: особисті заслуги і вагомі професійні здобутки в оголошених номінаціях. Так, одним із важливих критеріїв, за яким визначалися переможці в окремих номінаціях, була особиста участь номінантів у зоні бойових дій на сході України.

Церемонія присвоєння звання «Людина року» і нагородження переможців конкурсу відбудеться на урочистому засіданні з нагоди Дня незалежності України.

Список переможців у конкурсі на звання «Людина року» 2015 року:

Номінація «Регіональний лідер»

Коровій Валерій Вікторович - Голова Вінницької обласної державної адміністрації, кандидат економічних наук, «Заслужений економіст України», нагороджений орденом «За заслуги ІІІ ступеня».

Номінація «Громадський діяч»

БудниК Михайло Михайлович - Священнослужитель релігійної громади Української Греко-Католицької Церкви с. Голдашівки Бершадського району, був військовим капеланом у зоні АТО і Київському госпіталі Збройних Сил України.

Номінація «Депутат»

Іващук Антоніна Янківна - Депутат Вінницької міської ради 5, 6 скликання, начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Вінницької міської ради.

Номінація «Державний службовець»

Миронов Олександр Павлович - завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Теплицької РДА, керівник районного спортивно-туристичного клубу «Оріон», ініціатор і керівник волонтерського проекту «Зробимо у дитячому садочку казку», що був визнаний у 2014 році на всеукраїнському конкурсі «Краща громадська ініціатива України» кращою громадською ініціативою у сфері волонтерства.

Номінація «Діяч культури та мистецтва»

Скрипник-Кагадій Алла Дмитрівна - Заступник директора Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича, нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», Почесною відзнакою Міністерства культури і туризму України «За досягнення в розвитку культури та мистецтва».

Номінація «Діяч науки»

Месюра Володимир Іванович - Професор кафедри комп’ютерних наук Вінницького національного технічного університету, голова ГО «Федерація програмування» та Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій», нагороджений освітянською нагородою - медаллю Костянтина Ушинського, автор і керівник багатьох проектів в галузі інформаційних технологій.

Номінація «Жінка»

Бережна Валентина Миколаївна - Матір-вихователька дитячого будинку сімейного типу Бережних у смт. Теплик, в якому виховується 5 дітей.

Номінація «Журналіст»

Савченко Анатолій Костянтинович - Редактор районної газети «Тростянецькі вісті», здійснив 20 поїздок у зону АТО як журналіст і волонтер, член Національної Спілки журналістів України, лауреат обласних премій «Золоте перо», у 2015 році переможець творчого конкурсу у номінації «Журналіст року», нагороджений відзнакою Секретаріату НСЖУ.

Номінація «Митець»

Федун Віктор Петрович - Керівник народного естрадно-симфонічного оркестру «Експромт» Калинівської дитячої музичної школи.

Номінація «Посадова особа місцевого самоврядування»

Корольчук Ігор Євгенович - Заступник Вінницького міського голови.

Номінація «Працівник освіти»

Мамчур Євгенія Іванівна - Вчителька біології Погребищенської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, лауреат всеукраїнських конкурсів в номінації «Біологія».

Номінація «Працівник охорони здоров’я».

Андрієвська Надія Марківна - Головний лікар Вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини з ураженням ЦНС та порушеннями психіки.

Номінація «Працівник сільського господарства»

Сенчук Микола Олексійович - Директор СТОВ «Україна» с. Тягун Іллінецького району, «Заслужений працівник сільського господарства України», депутат Іллінецької районної ради 4-х скликань.

Номінація «Працівник соціального захисту»

Ушакова Галина Миколаївна - Директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями с. Гнатків Томашпільського району.

Номінація «Працівник сфери обслуговування»

Вихристюк Олена Іванівна - Генеральний директор торговельної марки «Україночка».

Номінація «Підприємець»

Яворська Людмила Миколаївна - Директор ТОВ «Ковінько-Ковбаси», депутат Вінницької районної ради 6 скликання.

Номінація «Промисловець»

Крижанівський Олександр Іванович - Технічний директор ПАТ «ПлазмаТек», депутат Піщанської районної ради 6 скликання

Номінація «Сільський, селищний голова»

Свинарчук Віктор Васильович - Йосипівський сільський голова, служив у зоні АТО та був поранений.

Номінація «Сільськогосподарський товаровиробник приватного сектора»

Котощук Валентин Олексійович - Голова приватного підприємства «Котощук» с. Голодьки Хмільницького району.

Номінація «Спортсмен»

Денисюк Олексій Ярославович - Переможець та бронзовий призер Кубку світу зі стрільби кульової (ІРС) серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, кандидат у майстри спорту з кульової стрільби, виборов ліцензію на Паралімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

Номінація «Юний митець»

Шикиринська Анастасія Іллівна - Учениця Вінницької дитячої школи №2, виконавиця музичних творів, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів – фестивалів дитячої творчості, молодих піаністів, юних виконавців, у 2013 році перемогла у номінації «Найбільш творча дитина» і увійшла до десятки Диво-дітей України.

Номінація «Юний спортсмен»

Негар Тарас Борисович - Учень 11 класу Піщанської спеціальної школи-інтернату, кандидат в майстри спорту з бадмінтону, чемпіон Вінницької області з бадмінтону, призер чемпіонату України з бадмінтону серед спортсменів з проблемами слуху, член національної збірної України з бадмінтону серед спортсменів з проблемами слуху.

ВИННИЦА.info