7 берез. 2017 16:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

78

0

На Вінниччині визначилися з працівниками секторів реагування патрульної поліції

На Вінниччині визначилися з працівниками секторів реагування патрульної поліції

Завершився обласний останій етап відбору на службу у підрозділи секторів  реагування патрульної поліції 


На  Вінниччині визначилися з працівниками секторів реагування патрульної поліції

 У Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області відбувся завершальний етап конкурсу на зайняття вакантних посад інспекторів секторів реагування патрульної поліції в підрозділах ГУНП у Вінницькій області – співбесіда поліцейської комісії з кандидатами, які брали участь у конкурсі.

Повідомляє Вінниця.info відділ комунікації поліції Вінницької області

«На співбесіду з поліцейською комісією були запрошені 24 кандидати, які успішно пройшли всі попередні етапи конкурсу. Під час співбесіди вивчалися результати тестувань, рівня фізичної підготовки та документи кандидатів, які були подані ними особисто та надані управлінням кадрового забезпечення», - йдеться у зверненні.

Аби визначитися з кандидатами на службу в поліцію поліцейська комісія з’ясовувала їх професійні, морально-ділові якості, управлінсько-організаторські здібності.

«За наслідками проведеної співбесіди поліцейська комісія рекомендувала до служби в поліції 14 кандидатів. Поліцейська комісія працює у складі п’яти осіб, серед яких є два представники громадськості, делегованих Вінницькою обласною радою», -  т.в.о. начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП Віталій Ковальчук

Співбесіда з кандидатами на зайняття вакантних посад проводилась відповідно до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 25 грудня 2015 року №1631.

Додаткова інформація за телефонами:

(0432) 594-222; (067) 430-52-67; (073) 311-74-06; (095) 280-22-20 (сектор організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП).

Як повідомлялося раніше   23 січня цього року в ГУНП у Вінницькій області було оголошено конкурс на зайняття 20 вакантних посад інспекторів секторів реагування патрульної поліції. У встановлений термін на участь у конкурсі подали заявки 238 осіб (11,9 чоловік на місце).

До проходження наступних етапів відбору поліцейською комісією були допущені 113 кандидатів (5,65 чоловік на місце), які відповідали вимогам до посади та надали визначений перелік документів.


Вінниця.info