28 груд. 2016 11:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

48

0

На Вінниччині взяли під варту водія, який п’яним збив молоде подружжя

На Вінниччині взяли під варту водія, який п’яним збив молоде подружжя

 За скоєні ДТП горе-водіям повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень


На Вінниччині взяли під варту водія, який п’яним збив молоде подружжя

 Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, яке проводить СУ ГУНП у Вінницькій області, у двох кримінальних провадженнях за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 286 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Установлено, що вночі 25 грудня двоє громадян, які перебували за кермом різних транспортних засобів та до цього разом вживали алкогольні напої, рухаючись в одному із сіл Шаргородського району, кожен окремо допустили наїзд на пішоходів, які йшли по узбіччю дороги. Внаслідок вищевказаних ДТП на місці пригод від отриманих травм загинуло дві людини.

Зазначеним горе-водіям у цей же день повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 КК України. За результатами розгляду клопотань слідчих та процесуальних керівників про обрання підозрюваним міри запобіжого заходу – тримання під вартою, стосовно одного з них судом задоволено, а відносно іншого – застосовано домашній арешт.

Нагадаємо, 25 грудня о 1 годині ночі в селі 29-річний водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на двох пішоходів, які рухалися по зустрічній смузі руху у попутному напрямку. Від потужного удару 26-річна жінка померла у лікарні а її 30-річний чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження. Днем раніше, 24 грудня, у селі Клекотинка під колеса автомобіля «Mitsubishi» потрапила жінка-пішохід. Потерпіла отримала травми несумісні з життям.

ВИННИЦА.info