30 лип. 2015 12:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

47

0

На Вінниччині з 29 прокуратур, залишать лише 6

На Вінниччині з 29 прокуратур, залишать лише 6

 Для участі в конкурсі на зайняття 24 вакантних адміністративних посад у місцевих прокуратурах на даний час, працівниками прокуратури  подано 88 заяв


На Вінниччині з 29 прокуратур, залишать лише 6

 Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий провів зустріч із делегатами від Консультативної місії ЄС, в рамках якої обговорено питання перших та завдань та викликів для прокуратури, пов’язаних із впровадженням нового Закону України «Про прокуратуру».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

За словами В’ячеслава Соколового, шляхом реорганізації 29 прокуратур районного рівня працюватиме 6 місцевих прокуратур - Бершадська, Вінницька, Жмеринська, Калинівська, Могилів-Подільська, Немирівська.

Призначення на адміністративні посади в місцевих прокуратурах здійснюється за результатами чотирирівневого відкритого конкурсу, на який сьогодні триває прийом документів.

Якщо говорити про працівників прокуратури Вінницької області, то ними для участі в конкурсі на зайняття 24 вакантних адміністративних посад у місцевих прокуратурах на даний час подано 88 заяв та 316 заяв про допущення до тестування для зайняття вакантної посади прокурора місцевої прокуратури.

«Це свідчить про відкритий процес з правом кожного прозоро взяти участь у конкурсі. Саме конкурсний відбір дозволить перезавантажити та сформувати прокуратуру нового формату з кращих юристів з високими моральними та діловими якостями, прокуратуру, яка забезпечить свою діяльність у відповідності до вимог сьогодення», - зазначив очільник прокуратури Вінниччини.

Підбиваючи підсумки зустрічі, В’ячеслав Соколовий разом представниками Консультативної місії ЄС визначили потенційні напрямки майбутньої співпраці.

Нагадаємо, в прокуратурі Вінницької області скорочується 125,5 посад. З 544,5 посад, залишиться 419.

ВИННИЦА.info