12 груд. 2017 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

106

0

На Вінниччині жінка, яка жорстоко вбила свою матір «сяде» на 8 років

На Вінниччині жінка, яка жорстоко вбила свою матір «сяде» на 8 років

 Сяде на 8 років за вбивство матері


На Вінниччині жінка, яка жорстоко вбила свою матір «сяде» на 8 років

 Гайсинський районний суд визначив міру покарання у вигляді 8 років позбавлення волі для 54-річної підсудної, яку обвинувачували у нанесенні смертельних ушкоджень своїй 76-річній матері.

Про це повідомляє Відділ комунікaції поліції Вінницької облaсті.

У середині серпня 2016 року до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Гайсинського району раптово померла 76-річна місцева мешканка. Її дочка, не повідомивши про смерть, ні місцевого фельдшера, ні працівників поліції, поспіхом хотіла поховати матір.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили на тілі літньої жінки численні синці. Труп відправили на судово-медичну експертизу. За її висновками, смерть пенсіонерки настала внаслідок больового шоку. Експерти виявили у загиблої перелом хребта, декількох ребер, численні синці на тілі.

Під підозру поліції відразу потрапила дочка пенсіонерки, яка дала неправдиві свідчення, оскільки стверджувала, що покійна отримала тілесні ушкодження, коли впала з ліжка.

Зібрані під час досудового розслідування докази в свої сукупності та взаємозв'язку між собою і обставинами справи неспростовно довели винуватість підсудної у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, яка на всіх етапах розслідування кримінального провадження заперечувала свою причетність до вчинення злочину.

Гайсинський районний суд визнав підсудну винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та призначив її покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років.

Нагадаємо, в листопаді в стані алкогольного сп’яніння, 29-річний підозрюваний завдав матері удар кухонним ножем, від якого вона через 5 днів померла у лікарні. Синові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вінниця.info