9 лют. 2017 09:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

52

0

На Вінниччині зі снігу витягали автобус повний людей, «швидкі» і авто, в якому мало не замерзла 2-річна дитина

На Вінниччині зі снігу витягали автобус повний людей, «швидкі» і авто, в якому мало не замерзла 2-річна дитина

 На Вінниччині відновлено рух авто на трасах. Але за добу рятувальники витягли 14 авто із заметів


На Вінниччині зі снігу витягали автобус повний людей, «швидкі» і авто, в якому мало не замерзла 2-річна дитина

 Протягом доби з 8 по 9 лютого у зв'язку із ускладненням погодних умов на території Вінницької області, особовим складом бійців Служби порятунку «101» 14 разів надано допомогу автомобілістам, чиї транспортні засоби потрапили у снігові замети.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Внаслідок рясних снігопадів на дорогах області у снігові замети потрапило 4 автомобілі екстреної медичної служби, які за допомогою буксирувального тросу спецтехнікою ДСНС були вивільнені із снігових «пасток». Так у с. Ординці Погребищенського району спец автомобіль «103», що прямував на виклик до хворого через нерозчищену ділянку дороги застряг у снігу. Прибувши на виклик, бійці ДСНС відбуксирували транспортний засіб на безпечну ділянку дороги, аби лікарі вчасно дісталися до хворого.

Тієї ж доби о 14:00 вінницькі рятувальники відбуксирували легковий автомобіль «Рено», який через несправність не міг продовжити рух. В салоні автівки на момент поломки перебували мати з 2-річною дівчинкою, які скаржилися на загальне переохолодження організму. Прибувши до місця виклику за допомогою буксирувального троса бійці ДСНС вищезазначений автомобіль відбуксировали до смт Вороновиці та запропонували жінці з дитиною відігрітися у пункті обігріву. На щастя, дитина не потребували допомоги медиків.

О 18:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія рейсового автобусу про те, що на автошляху Тиврів-Вінниця, керований ним транспортний засіб, що рухався з м. Вінниці до м. Ямпіль з’їхав з дороги. На момент пригоди у салоні автобуса перебувало 11 пасажирів. Рятувальниками, що прибули на місце події було проведено роботи по витягуванню автобусу на проїжджу частину дороги, викликано працівників Нацполіції, щоб не створювати небезпеки на даному проміжку дороги.

До проведення аварійно-рятувальних робіт по вивільненню із снігових заметів транспортних засобів від ДСНС України залучалося 45 чоловік особового складу та 13 одиниць спеціальної техніки.

Щодо стану проїзду, то у Вінницькій області з 08 години 8 лютого відновлено рух для усіх видів транспортних засобів на наступних ділянках:

а/д Р-08 Немирів-Ямпіль, км 35 – км 115 (від м. Тульчин до м. Ямпіль);

а/д М-21 Житомир-Могилів-Подільський, км 131- км 230;

Вінниця.info