6 черв. 2017 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

104

0

Нa Вінничині перевірять доступність приміщень для людей з обмеженими фізичними можливостями

Нa Вінничині перевірять доступність приміщень для людей з обмеженими фізичними можливостями

Нa Вінничині облaштують  місця для людей з обмеженими можливостями 


Нa Вінничині перевірять доступність приміщень для людей з обмеженими фізичними можливостями

На Вінниччині проведуть інвентаризацію приміщень щодо облаштування місць для людей з обмеженими можливостями.

 

Про це повідомляють у Вінницькій облaсній Рaді.

Найбільш актуальним питанням засідання постійної комісії був лист громадської організації молоді  з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» щодо сприяння у створенні доступного середовища в транспортній та архітектурній інфраструктурі громад, дотриманню будівельних норм.
 
Одноголосним було прийнято рішення дати доручення управлінню спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області провести інвентаризацію об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області на предмет необхідності облаштуванню місць для людей з обмеженими можливостями.
 
Головою постійної комісії обласної Ради Андрієм Ковальовим підготовлено ряд звернень до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, голови облдержадміністрації Валерія Коровія, які юудуть винесені на розгляд чергової сесії.
 
Розглядалось також звернення депутата обласної Ради Олександра Масленнікова щодо сприяння у виділенні коштів по обласному конкурсу «Питна вода» на реконструкцію каптажного джерела водопостачання та капітального ремонту водопроводу Бохоницької сільської ради та щодо виділення коштів на зазначені цілі.
 
Постійною комісію було скеровано зазначене звернення на Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації для розгляду у подальшому можливості фінансування зазначеного проекту.

Вінниця.info