10 черв. 2011 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Економіка
0

41

0

На вінницькому "Форті" "роздали патрони"?

На вінницькому "Форті" "роздали патрони"?

На виконання припису прокуратури Вінницької області працівникам підприємства виплачено майже 900 тисяч гривен заборгованості по заробітній платі за квітень


На вінницькому "Форті" "роздали патрони"?

На виконання припису прокуратури Вінницької області працівникам Казенного науково-виробничого об’єднання "Форт" виплачено майже 900 тисяч гривен заборгованості по заробітній платі за квітень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

За повідомленням, прокуратурою області проведено перевірку додержання вимог Закону України "Про оплату праці" адміністрацією КНВО "Форт". Встановлено, що на даному підприємстві, яке входить до системи підприємств оборонно-промислової галузі, порушуються строки виплати заробітної плати.

Працівникам заводу, чисельна кількість яких сягає 700 чоловік, не виплачено зарплату за квітень 2011 року в сумі 873,7 тис. грн., що є порушенням ст. 43 Конституції України та ч. 1 ст. 115 Кодексу законів про працю України.

На виконання припису прокуратури Вінницької області працівникам підприємства виплачена заборгована заробітна плата.

Нагадаємо, що у 2009 Кабінет міністрів схвалив пропозицію Міністерства внутрішніх справ, узгоджене зі Службою безпеки України, Управлінням державної охорони, Адміністрацією прикордонної служби та Службою зовнішньої розвідки, щодо прийняття ними на озброєння зразків стрілецької зброї "Форт".

НВО "Форт" (Вінниця) створено в 1991 році для забезпечення засобами індивідуального захисту підрозділів МВС. Підприємство спеціалізується на розробці і виробництві стрілецької зброї.

ВИННИЦА.info


0
0